US DOE Office of Science logo

ASCR Machine Learning Workshop

Sponsored by the U.S. Department of Energy,
Office of Advanced Scientific Computing research
Hilton Washington DC/Rockville Executive Meeting Center
Rockville, MD
January 5-7, 2015

Agenda

This is a draft agenda. Please check back later for updates. You may also download the agenda in PDF format (77 KB) for printing. Adobe Reader is necessary to view PDF files. If you don't have the latest version of Reader, you can download a free copy at the Adobe download site.

 

 

Mon, Jan 05

Time
Description
Comments
Time
1200
Registration (Lunch on your own)
 
12pm
1230
Welcome and Remarks
Robinson/Michael
12:30pm
1300
Topic 1 Presentation (30 min)
P. Balaprakash
1:00pm
1330
Topic 2 Presentation (30 min)
M. Versace/Prabhat
1:30pm
1400
Topic 3 Presentation (30 min)
T. Potok
2pm
1430
Break (30 min)
 
2:30pm
1500
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
3pm
1630
Summary from each group (10 min each)
Report Outline
4:30pm
1700
Remarks and Adjourn
 
5pm

Tues, Jan 06

Time
Description
Comments
Time
830
Breakfast
 
8:30am
900
Panel Discussion: Topic 1 (20 min)
5 group reps
9am
920
Panel Discussion: Topic 2 (20 min)
5 group reps
9:20am
940
Panel Discussion: Topic 3 (20 min)
5 group reps
9:40am
1000
Break (30 min)
 
10am
1030
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
10:30am
1200
Working Lunch (1 hour)
 
12pm
1300
Summary from each group (10 min each)
 
1pm
1330
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
1:30pm
1500
Break (30 min)
 
3pm
1530
Summary of Drafts/Feedback (10 min each)
 
3:30pm
1600
Breakout Writing Session (1 hour)
 
4pm
1700
Remarks and Adjourn
 
5pm

Wed, Jan 07

Time
Description
Comments
Time
830
Breakfast
 
8:30am
900
Breakout Writing Session (1 hour)
 
9am
1000
Instructions for Critiques
Michael
10am
1010
Break (20 min)
 
10:10am
1030
Breakout Editing Session (1 hour)
Cross-Reviews
10:30am
1130
Final Presentation of Reports (10 min each)
 
11:30am
1200
Final Remarks and Adjourn
 
12pm