United States Department of Energy Office of Science

ASCR Cybersecurity Workshop

Sponsored by the U.S. Department of Energy,
Office of Advanced Scientific Computing research
Hilton Washington DC/Rockville Executive Meeting Center
Rockville, MD
January 7-9, 2015

Agenda

This is a draft agenda. Please check back later for updates. You may also download the agenda in PDF format (79 KB) for printing. Adobe Reader is necessary to view PDF files. If you don't have the latest version of Reader, you can download a free copy at the Adobe download site.

Wed, Jan 07

Time
Description
Comments
Time
1200
Registration (Lunch on your own)
 
12pm
1300
Welcome and Remarks
DOE/Chairs
1pm
1320
Topic 1 Presentation (20 min)
Topic Lead
1:20pm
1340
Topic 2 Presentation (20 min)
Topic Lead
1:40pm
1400
Topic 3 Presentation (20 min)
Topic Lead
2pm
1420
Break (20 min)
 
2:20pm
1440
Topic 4 Presentation (20 min)
Topic Lead
2:40pm
1500
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
3pm
1630
Summary from each group (10 min each)
Report Outline
4:30pm
1700
Remarks and Adjourn
 
5pm

Thu, Jan 08

Time
Description
Comments
Time
830
Breakfast
 
8:30am
900
Panel Discussion: Topic 1 (20 min)
5 group reps
9am
920
Panel Discussion: Topic 2 (20 min)
5 group reps
9:20am
940
Panel Discussion: Topic 3 (20 min)
5 group reps
9:40am
1000
Break (20 min)
 
10am
1020
Panel Discussion: Topic 4 (20 min)
5 group reps
10:20am
1040
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
10:40pm
1200
Working Lunch (1 hour)
 
12pm
1300
Summary from each group (10 min each)
 
1pm
1340
Breakout Writing Session (1.5 hour)
 
1:40pm
1500
Break (30 min)
 
3pm
1530
Summary of Drafts/Feedback (20 min each)
 
3:30pm
1700
Remarks and Adjourn
 
5pm

Fri, Jan 09

Time
Description
Comments
Time
830
Breakfast
 
8:30am
900
Breakout Writing Session (1 hour)
 
9am
1000
Instructions for Critiques
Chairs
10am
1010
Break (20 min)
 
10:10am
1030
Breakout Editing Session (1 hour)
Cross-Reviews
10:30am
1130
Final Presentation of Reports (15 min each)
 
11:30am
1230
Final Remarks and Adjourn
 
12:30pm