US DOE Office of Science logo

ASCR Cybersecurity for Scientific Computing Integrity Workshop

Sponsored by the U.S. Department of Energy,
Office of Advanced Scientific Computing research
Hilton Gaithersburg, 620 Perry Parkway
Gaithersburg, MD
June 2-3, 2015

Agenda

This agenda is a draft. Check back later for updates. The agenda is available for download as a PDF file (83 KB). Adobe Reader is necessary to view PDF files. If you don't have the latest version of Reader, you can download a free copy at the Adobe download site.

 

Tuesday, June 2, 2015

 

Time
Description
Comment
Duration
Time
800
Breakfast ‐ Registration
 
15 min
8:00 AM
815
Welcome and Remarks
DOE/Chair
10 min
8:15 AM
825
Summary Cybersecurity January Report
Chair
45 min
8:25 AM
910
Oak Ridge Leadership Computing Facility
 
20 min
9:10 AM
930
Argonne Leadership Computing Facility
 
20 min
9:30 AM
930
National Energy Research Scientific Computing Center (NERSC)
 
20 min
9:50 AM
1010
Energy Sciences Network (Esnet)
 
20 min
10:10 AM
1030
Break
 
30 min
10:30 AM
1100
Plenary Trusted Computing
Lead
20 min
11:00 AM
1120
Plenary Analytics‐ Machine Intelligence
Lead
20 min
11:20 AM
1140
Plenary Networks and Data Centers
Lead
20 min
11:40 AM
1200
Working Lunch
 
30 min
12:00 PM
1230
Parallel Sessions
Computing | Analytics | Networks
 
2 hrs
12:30 PM
1430
Break
 
30 min
2:30 PM
1500
Panel Sessions
Computing | Analytics | Networks
20min per Topic
1 hrs
3:00 PM
1600
Parallel Sessions
Computing | Analytics | Networks
 
2 hrs
4:00 PM
1800
Summary/Feedback
 
30 min
6:00 PM
1830
Adjourn
 
 
6:30 PM

 

Wednesday, June 3, 2015

 

Time
Description
Comments
Duration
Time
800
Breakfast
 
15 mins
8:00 AM
815
Welcome and Remarks
DOE/Chair
15 min
8:15 AM
830
Panel Sessions
Computing | Analytics | Networks
20min per Topic
1 hrs
8:30 AM
930
Parallel Sessions
Computing | Analytics | Networks
Break Included
2 hrs
9:30 AM
1130
Final Remarks
 
30 min
11:30 AM
1300
Adjourn
 
 
1:00 PM